Autoturism marca HONDA declarat furat, depistat la PTF Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu –PTF Calafat  au depistat un autoturism marca Honda care figura ca fiind furat din Ungaria. 

În data de 12.02.2014, orele 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Vasile Z., în vârstă de 33 ani la volanul unui autoturism marca Honda cu numere de înmatriculare ungureşti.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieşit că autoturismul figurează ca fiind furat din Ungaria din luna mai 2013. Persoana în cauză a declarat că a intrat în posesia autoturismului în urma unui schimb de maşini pe care l-a făcut cu un cetăţean român şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta figurează ca fiind furat.

 Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 21.150 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Calafat.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.