News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Lucrarile de modernizare la sala de sport a Scolii Generale ,,C-tin Gerota" finalizate la timp

Lucrarile de modernizare la sala de sport a Scolii Generale ,,C-tin Gerota" finalizate la timp

Incepute in toamna anului 2013, lucrarile de modernizare si igienizare a salii de sport de la Scoala Generala nr.2 ,,C-tin Gerota " din Calafat au fost finalizate in graficul stabilit de comun acord intre managerul scolii, prof. Sorin Iofcea si constructor.

De remarcat este faptul ca directorul unitatii de invatamant si-a inceput mandatul in fruntea institutiei cu aceasta promisiune ferma vis-a-vis de modernizarea urgenta a salii de sport, cat si altele la fel de ambitioase pentru a caror rezolvare elevii si profesorii beneficiaza de garantia seriozitatii noului manager .
Lucrarile de reamenajare si modernizare a salii de sport au constat in inlocuirea parchetului vechi si degradat cu o sapa elicopterizata peste care s-a aplicat un covor PVC special conceput si omologat pentru competitii sportive.
In paralel cu aceste lucrari la suprafata de joc s-a efectuat si etanseizarea acoperisului , izolarea unui perete cu probleme cat si amenajarea vestiarelor .
Astfel cei aproximativ 700 de elevi sub directa indrumare a profesorilor de sport se bucura deja de o sala modernizata la standarde europene in care confortul  este completat si de conditiile termice asigurate de centrala scolii.
Managerul unitatii de invatamant ,,C-tin Gerota" dl. prof. Sorin Iofcea ne-a declarat ca in viitorul apropiat isi doreste ca si exteriorul cladirii sa fie renovat , tinand cont ca au fost inlocuite deja vechile geamuri cu tamplarie noua tip termopan si astfel, alocatia bugetara pentru aceasta ultima etapa nu ar fi deloc mare ci una extrem de rezonabila.
 Trebuie mentionat faptul ca banii necesari pentru aceste lucrari de modernizare au fost asigurati de la Bugetul local si aprobati de catre Consiliul Local Calafat in anul 2013 .


Sursa:adevaruldecalafat.blogspot.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu