News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ciupercenii Noi: Alimentarea cu apă se apopie de finalizare

Ciupercenii Noi: Alimentarea cu apă se apopie de finalizare

La 100 de kilometri de Craiova, comuna doljeană Ciupercenii Noi reuşeşte să se menţină pe linia de plutire în ciuda crizei economice. Primarul, Gheorghe Mungiu, spune că avut noroc atât de fonduri guvernamentale dar şi europene, care au fost de mare ajutor în dezvoltarea localităţii, dar spune că eforturi se fac în continuare pentru a pune la punct şi alte proiecte. “În anul 2012 au început lucrările de alimentare cu apă în localitate şi urmează să le finalizăm în acest an. Este vorba de o lucrare pe fonduri guvernamentale în valoare de 52 de miliarde lei vechi. De asemenea, tot din fonduri guvernamentale – 82 de miliarde lei vechi – avem şi proiectul de introducere a canalizării în cele două sate – Ciupercenii Noi şi Smârdan. Abia atunci când apa şi canalizarea vor fi puse la punct vom depune un proiect şi pentru a începe asfaltarea, le facem pe rând dar vor fi lucrări de calitate cu care să ne mândrim”, a spus primarul localităţii Ciupercenii Noi, Gheorghe Mungiu.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu