News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

PATRU SIRIENI ASCUNSI INTR-UN MICROBUZ, DEPISTATI LA P.T.F. CALAFAT

PATRU SIRIENI ASCUNSI INTR-UN MICROBUZ, DEPISTATI LA P.T.F. CALAFAT

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit, ascunsi intr-un locas special amenajat din interiorul unui microbuz, patru cetateni sirieni, care incercau sa intre ilegal in Romania.

In data de 12.03.2013, ora 03.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara, la volanul unui microbuz marca Mercedes, cetateanul croat Damir A., in varsta de 45 de ani.

In urma controlului amanuntit efectuat asupra mijlocului de transport de catre politisti de frontiera romani si bulgari, au fost descoperite intr-un locas special amenajat in spatele microbuzului, patru persoane de sex masculin. In urma cercetarilor s-a stabilit ca cei in cauza sunt cetateni sirieni, cu varste cuprinse intre 19 si 40 de ani, care au declarat ca au fost ascunsi in microbuz de catre cetateanul croat, scopul lor fiind acela de a ajunge in Germania.

Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza, iar conform protocolului romano - bulgar, barbatii si documentele au fost predati Politiei de Frontiera Bulgara in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu