News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Proiectul „Dezvoltarea competenţelor antreprenorilor rurali din GAL Calafat” a fost lansat luni

Proiectul „Dezvoltarea competenţelor antreprenorilor rurali din GAL Calafat” a fost lansat luni

Luni, 10 martie a.c., la Calafat a avut loc conferinţa de lansare a proiectului „Dezvoltarea competenţelor antreprenorilor rurali din Grupul de Acţiune Locală Calafat”, în cadrul căreia reprezentanţii localităţilor din GAL Calafat au fost informaţi cu privire la obiectivele şi calendarul activităţilor proiectului.

De asemenea, în cadrul conferinţei de lansare au fost stabilite localităţile din teritoriul G.A.L. Calafat unde se vor organiza întâlnirile de informare şi difuzare de cunoştinţe în rândul beneficiarilor finali privind schemele de sprijin PAC. În cadrul acestor întâlniri persoanele interesate se vor putea înscrie pentru a participa gratuit la cursuri şi se va realiza analiza nevoilor lor de formare. Proiectul „Dezvoltarea competenţelor antreprenorilor rurali din Grupul de Acţiune Locală Calafat” – finanţat cu 67.011 lei de la Fondul European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală şi cu 3.527 lei de la Bugetul de Stat, prin măsura 41 111 din cadrul Planului de Dezvoltare Locală a Grupului de  Acţiune Locală Calafat- are ca scop creşterea capacităţii de implementare a proiectelor finanţate prin fonduri F.E.A.D.R. în rândul grupului ţintă din cadrul teritoriului G.A.L. Calafat şi va fi implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Economiei Sociale în perioada  martie – mai  2014.

Misiunea Fundaţiei pentru Dezvoltarea Economiei Sociale este aceea de a contribui la dezvoltarea sustenabilă a comunităţilor dezavantajate din Europa Centrală şi de Sud-Est prin sprijinirea structurilor economiei sociale din regiune.  Printre obiectivele organizaţionale ale FDES se află şi creşterea numărului de întreprinderi sociale în regiune şi dezvoltarea spiritului antreprenorial al grupurilor dezavantajate pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă în comunităţile lor.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu