News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un cetaţean în vârstă de 62 de ani din Bulgaria a vrut să treacă podul Calafat-Vidina cu 3,590 kg de canabis

Un cetaţean în vârstă de 62 de ani din Bulgaria a vrut să treacă podul Calafat-Vidina cu 3,590 kg de canabis

Un cetaţean în vârstă de 62 de ani din Bulgaria a încercat să introducă ilegal 3,590 kg de canabis pe podul Calafat-Vidin. Încercarea a fost dejucată de către vamă Vidin , împreună cu polițiștii de frontieră de la secția de poliție de frontieră Vidin , raportate de către " Vama "

Poliție de frontieră  Vidin a oprit maşina Opel cu numărul de înmatriculare din Bulgaria . La verificarea în buzunarele de bord a găsit opt pachete împachetate în saci negri care conțineau ierburi uscate cu un miros caracteristic de canabis .

Şoerul i sa  impus detenție pentru o perioadă de 72 de ore . Acesta este dat în custodie , drogurile și vehicululu au fost Confiscate .Ancheta continuă .
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu