News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Calafatul vrea să păstreze victoriile

Calafatul vrea să păstreze victoriile


Uşurelu nu concepe un pas greşit la Desa, având în vedere valoarea lotului şi jocul echipei. 

Calafetenii au pornit ca din tun campionatul cu o victorie la scor, pe teren propriu, în faţa Amaradiei Melineşti. În acest an, Dunărea Calafat pare principala favorită la titlul judeţean şi respectiv calificarea la baraj, aşadar elevii lui Uşurelu trebuie să fie precauţi la fiecare partidă.
Gruparea de la malul Dunării îşi va desfăşura reprezentaţia din a doua etapă astăzi, deoarece meciul acesteia de la Vânătorul Desa a fost devansat de la programul iniţial la cererea formaţiei din Desa, din cauza unor probleme locale.

Astfel, începând cu ora 18, runda secundă din primul eşalon doljean se va încheia cu întâlnirea din Vânătorul Desa şi Dunărea Calafat, duel ce se vrea câştigat fără emoţii de gruparea vizitatoare.

Vom juca marţi (n.r astăzi) pentru că ne-au rugat cei de la Desa să amânăm partida din cauza unor probleme la echipă. Am început bine, am câştigat categoric în faţa unei echipe accesibile, dar trebuie să continuăm în aceeaşi notă. Ne antrenăm zi de zi, ne comportă ca o echipă profesionistă, anul ăsta trebuie să fie al nostru, să intrăm la baraj. Mâine (n.r astăzi) vom întâlni o echipă mediocră, de mijlocul clasamentului, sper să nu întâmpinăm probleme. Nu avem voie să pierdem, trebuie să continuăm să câştigăm şi să ne menţinem în fruntea clasamentului.
A declarat George Uşurelu, tehnicianul Calafatului

Altfel, Vânătorul Desa a pierdut la scor în prima etapă, la Progresul Segarcea, şi nu ar trebui să reprezinte o nucă tare pentru calafeteni.
Dunărea nu se va putea baza pentru meciul de azi pe un singur jucător, Roşianu, care acuză uşoare dureri, restul colectivului fiind apt pentru efort.

Sursa:editie.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu