News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean sirian, ascuns într-un autoturism, descoperit la P.T.F. Calafat

Cetăţean sirian, ascuns într-un autoturism, descoperit la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit un cetăţean sirian care intenţiona să intre ilegal în România ascuns sub bancheta din spate a unui autoturism condus de un cetăţean polonez. Sirianul urma sa ii plateasca la destinatie soferului suma de 3500 de euro.

În data de 25.08.2014, în jurul orelor 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, conducând un autoturism marca Fiat, cetăţeanul polonez Marek P., în vârstă de 38 de ani.

Cu ocazia controlului, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a descoperit, sub scaunele din spatele autovehiculului, un compartiment mascat cu o tablă sudată şi în care nu se putea pătrunde din exterior. S-a procedat la verificări suplimentare cu aparatul cu raze X, ocazie cu care, în compartimentul respectiv a fost descoperită o persoană de sex masculin, fără documente de identitate asupra ei.

Continuându-se cercetările, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţean sirian, în vârstă de 18 ani. Acesta a declarat faptul că a promis suma de 3500 de euro conducătorului auto pentru a-l transporta până în Polonia, cu plata la destinaţie.

Poliţiştii de frontieră români au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor implicate, iar conform protocolului româno - bulgar, acestea au fost predate, împreună cu mijlocul de transport, Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor implicaţi, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.

Purtător de cuvânt S.T.P.F. DOLJ - subcomisar de poliţie RUDĂREANU DĂNUŢ
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu