Pescuit cu instrumente interzise de lege şi fără autorizaţie legală

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – S.T.P.F. Dolj au depistat în zona de competenţă doi cetăţeni români care pescuiau cu plase monofilament şi fără a deţine autorizaţie legală.

În data de 06.08.2014, ora 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj au observat pe direcţia km fluvial 807, pe balta Hunia, o barcă în care se aflau două persoane ce pescuiau cu ajutorul unor plase de tip monofilament.

În urma verificărilor s-a stabilit că cei doi sunt cetăţenii români Viorel G. şi Alin D., în vârstă de 19, respectiv 21 de  ani, care pescuiau cu 12 plase de tip monofilament şi nu deţineau nici autorizaţie de pescuit. Asupra celor doi tineri a fost descoperită cantitatea de 26 kg de peşte din speciile caras şi crap.

Uneltele de pescuit, în valoare de 1.700 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar peşte în valoare de 130 de lei a fost predat unei societăţi comerciale de profil.

Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinerea şi utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament şi pescuit comercial fără licenţă sau autorizaţie.

Purtător de cuvânt S.T.P.F. DOLJ – comisar şef de poliţie IVĂNOIU ROMICĂ 

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.