News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Mai multe străzi, un sat şi o localitate, inundate de ploaia din această dimineaţă

Mai multe străzi, un sat şi o localitate, inundate de ploaia din această dimineaţă


În urma precipitațiilor căzute în această dimineaţă,prefectul județului Dolj, Nicolae Sorin Răducan împreună cu reprezentanții  ISU Dolj, Col. Păsărică Alexandru și ABA Jiu,  dir. Tălău Marin, au verificat zonele critice din localitatea Sălcuța, sat Mîrza, unde au dispus măsuri de urgență pentru evacuarea  apei din locuințele afectate de ploile torențiale căzute în această dimineaţă. Pentru această activitate s-au folosit trei motopompe, un autocamion și 20 de subofițeri.

Autorităţile au mai intervenit şi în localitatea Ciupercenii Noi pentru evacuarea apei din gospodării, provenită din ploi și de pe versanți. 

În municipiul Craiova, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei strânse de la cantitatea mare de precipitaţii pe stăzile Homer şi Eliza Opran. 

De asemenea, autorităţile au desfăşurat acţiuni de evacuare a apei pe străzile Dunării şi Jiului din Calafat.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu