News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

În memoria regretaţilor Corneanu şi Bălu

În memoria regretaţilor Corneanu şi Bălu

Foto:http://ziarulsportiv.blogspot.ro/
Dunărea Calafat şi-a cinstit doi dintre foştii jucători plecaţi prea devreme în lumea celor drepţi, printr-un joc amical disputat luni în compania lui SIC Pan Unirea

Oamenii de fotbal din Calafat nu i-au uitat pe cei doi foşti jucători ai formaţiei locale, care au decedat în urmă cu un an, la o vârstă prematură pentru părăsirea acestei lumi. Memoria foştilor fotbalişti Manu Corneanu şi Fernando Bălu a fost onorată luni printr-o întâlnire amicală, ce a avut loc la stadionul din Calafat, între echipa din localitate, Dunărea, şi SIC Pan Unirea, liderul primei serii din cadrul Ligii a V-a doljene. Confruntarea a fost precedată de un discurs al viceprimarului Doru Mituleţu, care a reamintit realizările pe plan fotbalistic al celor doi, iar apoi toţi cei prezenţi la stadion au ţinut un moment de reculegere. Acelaşi edil al municipiului Calafat a împărţit cupe celor două formaţii.

Bătrânii au făcut echipă cu noua generaţie 

Partida amicală i-a făcut pe „veteranii” domeniului fotbalistic din Calafat să-şi repună ghetele în picioare. Majoritatea celor care au jucat în întâlnirea de luni pentru Dunărea Calafat au fost foşti jucători ai echipei, completaţi de fotbalişti din lotul actual. Nici în cazul formaţiei din Unirea, nu au evoluat toţi jucătorii care au activat în campionat, echipa de start a acestora fiind întregită cu fotbalişti din Calafat.

La SIC PAN a jucat şi fratele răposatului Manu Corneanu, la meci fiind prezent de altfel şi tatăl acestuia. În final, scorul a arătat 3-1 pentru formaţia de la malul Dunării, marcatorii partidei fiind Chilom V.(28), Corneanu(autogol - 37) şi Ceauşu(64) pentru gazde, iar Sârbu N.(67) pentru oaspeţi.

sursa:editie.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

1 Disqus:

  1. Cuvintele nu-si mai au rostul,cateodata,pentru a descrie ceea ce simt eu,personal,pentru acesti doi mari jucatori de fotbal pe care i-a avut Calafatul!Ma aplec si ma inchin stingher in fata lor!Cinste voua,Mitule si Manule!Ingerii sa aiba grija de voi acolo sus!Semneaza: un fost coleg SCLIPCEA MIHAITA

    RăspundețiȘtergere