News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Elevii şi preşcolarii se întorc la şcoală

Elevii şi preşcolarii se întorc la şcoală

Elevii şi preşcolarii se întorc, de astăzi, la cursuri, după o vacanţă de o săptămână.
Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, cursurile semestrului al doilea, care încep astăzi, se vor încheia pe 10 aprilie. Între 11 şi 19 aprilie, copiii vor avea parte de o nouă vacanţă, cea de primăvară. Se vor întoarce la şcoală pe 20 aprilie şi vor încheia cursurile acestui an şcolar pe 19 iunie. 

Săptămâna 6-10 aprilie, din semestrul al doilea, este dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului numit ‘Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!’, iar tezele din semestrul al doilea se vor susţine, de regulă, până la data de 22 mai.
Simulările examenelor naţionale se vor desfăşura în zilele de 23, 24 şi 25 februarie — Evaluarea Naţională, pentru elevii clasei a VIII-a, respectiv 2, 3, 4 şi 6 martie — bacalaureat, pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a.

Absolvenţii de liceu se vor putea înscrie la prima sesiune a examenului de bacalaureat între 25 şi 29 mai, zi în care vor încheia cursurile. Prima sesiune de bacalaureat va începe pe 8 iunie cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.
Evaluarea naţională va începe anul acesta pentru absolvenţii de clasa a VIII-a pe data de 22 iunie, cu proba de Limba şi literatura română.

sursa:editie.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu