Un tată îşi caută fiica dispărută

 Ionela Bianca Melcioiu, de 22 de ani, a plecat de la domiciliu său din comuna Cetate şi nu a mai revenit

Un tată îşi caută fiica dispărută


Polițiștii Secției nr.9 Rurală Cetate au fost sesizați, aseară, de un bărbat de 52 de ani, că, în noaptea de 9-10 august, fiica sa Ionela Bianca Melcioiu, de 22 de ani, a plecat de la domiciliu său din comuna Cetate şi nu a mai revenit.

Semnalmente:

  • înălţime 1,65 m,
  • greutate 55 kg,
  • păr lung, vopsit negru cu nuanţe albastru,
  • ochi căprui,
  • constituţie atletică,
  • fără semne particulare.


Nu s-au putut stabili articolele vestimentare pe care le purta tânăra în momentul plecării.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.