Un tată îşi caută fiica dispărută

 Ionela Bianca Melcioiu, de 22 de ani, a plecat de la domiciliu său din comuna Cetate şi nu a mai revenit

Un tată îşi caută fiica dispărută


Polițiștii Secției nr.9 Rurală Cetate au fost sesizați, aseară, de un bărbat de 52 de ani, că, în noaptea de 9-10 august, fiica sa Ionela Bianca Melcioiu, de 22 de ani, a plecat de la domiciliu său din comuna Cetate şi nu a mai revenit.

Semnalmente:

  • înălţime 1,65 m,
  • greutate 55 kg,
  • păr lung, vopsit negru cu nuanţe albastru,
  • ochi căprui,
  • constituţie atletică,
  • fără semne particulare.


Nu s-au putut stabili articolele vestimentare pe care le purta tânăra în momentul plecării.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.