Beat, fără permis a accidentat o femeie şi a fugit de la locul faptei

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Stelian Biban , de 52 de ani, din Calafat, în timp ce conducea ieri după amiază un autoturism pe DJ 553 A, în comuna Ciupercenii Noi, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0,93mg/l alcool pur în aerul expirat) a accidentat-o grav pe Ileana Pîrlogea, de 56 de ani, din localitate, aflată pe partea carosabilă.

După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind găsit ulterior la locuinţa sa.

Pe numele lui Biban poliţiştii doljeni au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis.

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.