News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean turc cu carte de identitate belgiană falsă, depistat la PTF Calafat

Cetăţean turc cu carte de identitate belgiană falsă, depistat la PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean turc care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate belgiană falsă.  

În data de 29.03.2015, în jurul orei 15.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, călătorind cu un autoturism marca Suzuki condus de un cetăţean bulgar, o persoană de sex masculin, care a prezentat pentru control o carte de identitate cu însemnele autorităţilor belgiene.

Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră doljeni au constatat că acesta este fals. În urmare verificărilor efectuate în comun cu poliţiştii de frontieră bulgari a rezultat că persoana în cauză este cetăţeanul turc Ali K., în vârstă de 35 de ani. Acesta a declarat că a plecat din ţara de origine în urmă cu zece zile şi a intrat în Bulgaria ascuns într-un mijloc de transport. Cartea de identitate falsă şi-a procurat-o de la un cetăţean bulgar contra sumei de 1.000 de euro, cu scopul de a ajunge în Belgia.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, cetăţeanul turc a fost predat Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu