News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Migranţi ascunţi sub TIR-uri, depistati la P.T.F. Calafat

Migranţi ascunţi sub TIR-uri, depistati la P.T.F. Calafat


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit trei cetateni afgani care intentionau sa intre ilegal in Romania, ascunsi pe suportul rotilor de rezerva de sub doua TIR-uri conduse de un cetatean polonez si un cetatean turc.


In data de 26.03.2015, ora 11.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autocamion cu remorca, cetateanul polonez Andrei S., in varsta de 51 de ani, care avea ca destinatie Austria. Cu ocazia controlului de frontiera, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera romani si bulgari a descoperit ascunse pe sasiul remorcii, asezate pe suportul rotilor de rezerva, doua persoane de sex masculin, care nu aveau asupra lor documente de identitate. La cercetari s-a constatat faptul ca este vorba despre doi cetateni afgani.Cateva ore mai tarziu, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara, cetateanul turc Nezat I., in varsta de 37 de ani, conducand un autocamion marca Volvo.


Cu ocazia controlului de frontiera, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera romani si bulgari a descoperit ascunsa pe sasiul remorcii, asezata pe suportul rotilor de rezerva, o persoana de sex masculin care nu avea asupra sa documente de identitate. La cercetari, persoana in cauza a declarat ca este cetatean afgan.

In ambele cazuri, conform protocolului romano - bulgar, persoanele si mijloacele de transport au fost preluate de Politia de Frontiera Bulgara in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu