Advertisement

Bancnotă de 100 de euro falsă descoperită la P.T.F. Calafat

Calafat News
joi, martie 26, 2015 | 14:24 Last Updated 2015-03-26T12:24:37Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit un cetăţean bulgar care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro. 

În data de 26.03.2015,în jurul orei 09.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au fost sesizaţi de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean bulgar a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 100 de euro falsă.

În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii noştri, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul bulgar Peter H., în vârstă de 55 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice.
Bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă şi că a primit-o în urma unui schimb valutar.

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Bancnotă de 100 de euro falsă descoperită la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement