News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tânăr doljean prins cu un pistol și o pușcă cumpărate ilegal din Bulgaria

Tânăr doljean prins cu un pistol și o pușcă cumpărate ilegal din Bulgaria


Un tânăr din comună Almăj este cercetat penal pentru contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor după ce polițiștii, în urma unei descinderi făcute la locuința acestuia, au găsit o pușcă, un pistol și muniție, toate deținute ilegal.

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase şi Poliţiei municipiului Calafat, dar și cu sprijinul lucrătorilor Secţiei 1 Poliţie Rurală Craiova au făcut, miercuri, o percheziţie la locuinţa lui Florin Stratulat, de 26 de ani, din comună Almăj, judeţul Dolj. La locuința doljeanului, polițiștii au descoperit și ridicat un pistol neletal, Ekol cal. 9 mm şi de 22 de cartuşe acustice, cal. 9 mm. De asemenea, polițiștii au găsit şi o armă neletală de tir Elgan cu aer comprimat, cal. 4,5 mm. Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit că acesta a cumpărat din Bulgaria şi introdus ilegal în România, în cursul lunii februarie a anului 2015, cele două arme. „În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, armele şi cartuşele fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, subcomisar Alin Apostol.

sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu