News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autoturism declarat furat în Rusia, depistat la PTF Calafat

Autoturism declarat furat în Rusia, depistat la PTF Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un autoturism marca Toyota Land Cruiser, care figura ca fiind furat din Rusia. 

În data de 09.05.2015, ora 20.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul rus Mihail D., în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism marca Toyota Land Cruiser cu numere de înmatriculare provizorii de Ungaria.
În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind declarat furat din Rusia - Petersburg.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului rus dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul în valoare de 20.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Calafat până la finalizarea cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu