News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cinci migranti ascunsi in cabina unui camion, descoperiti la P.T.F. Calafat

Cinci migranti ascunsi in cabina unui camion, descoperiti la P.T.F. Calafat


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit ascunsi in cabina unui TIR, condus de un sofer bulgar, intr-un spatiu special amenajat, patru cetateni irakieni si un palestinian, care au incercat astfel sa intre ilegal in tara.
In data de 29.06.2015, in jurul orei 10.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara, la volanul unui cap tractor marca DAF, cetateanul bulgar Davidko P., in varsta de 51 de ani, care venea din Grecia cu destinatia Germania.


Cu ocazia efectuarii controlului amanuntit, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera romani si bulgari, a descoperit ascunse in cabina camionului, intr-un spatiu special amenajat prin construirea unui plafon fals, deasupra soferului,cinci persoane de sex masculin.

In cadrul primelor verificari, s-a stabilit faptul ca persoanele in cauza sunt patru cetateni irakieni si un cetatean palestinian, cu varste cuprinse intre 19 si 37 de ani. La cercetari, barbatii au declarat ca au plecat din tarile de origine in urma cu cateva zile, pe ruta Siria-Turcia-Grecia-Bulgaria, fiind urcati in camion de catre sofer, intr-o parcare in Grecia. Scopul lor era acela de a ajunge in Germania unde fiecare urma sa plateasca soferului cate 1.000 de euro.


Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza, iar conform protocolului romano – bulgar, migrantii, soferul si mijlocul de transport au fost predati Politiei de Frontiera Bulgare, in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu