News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi înecați scoși de pompierii doljeni din apă

Doi înecați scoși de pompierii doljeni din apă


Pompierii doljeni au intervenit ieri pentru scoaterea din apă a două persoane înecate. Prima intervenție a fost făcută la Calafat, unde o persoană înecată a fost văzută plutind pe apa Dunării. După ce pompierii au scos cadavrul la mal, polițiștii doljeni au stabilit că este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, înecat de mai mult timp. Oamenii legii urmează să identifice cadavrul.

A doua intervenție a avut loc în localitatea doljeană Radomir, unde un bărbat de 36 de ani s-a îneccat într-un lac. La fața locului a intervenit echipajul de scanfandri de la ISU Dolj, care a găsit trupul bărbatului în jurul orei 21:00.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, bărbatul de 36 de ani ar fi încercat să traverseze lacul înotând, iar la jumătatea acestuia s-a înecat.

sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu