News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prins cu pistol fără documente la PTF Calafat

Prins cu pistol fără documente la PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean român, de 26 de ani, care a încercat să introducă în ţară un pistol cu aer comprimat fără documente legale.

În data de 13.06.2015, ora 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, cetăţeanul român Constantin O., în vârstă de 26 ani. 

Cu ocazia controlului de frontieră, acesta a declarat lucrătorilor noştri că a achiziţionat din Belgia un pistol cu aer comprimat pe care doreşte să-l introducă în ţară. În urma cercetărilor a rezultat că persoana în cauză nu deţine niciun document care să ateste deţinerea legală a armei şi nici autorizaţie de introducere în ţară a armelor neletale supuse autorizării. 

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de frontieră doljeni au procedat la ridicarea pistolului cu aer comprimat marca Duty, calibru 4,5 mm, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi deţinere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu