News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Substituire de persoană depistată la Calafat

Substituire de persoană depistată la Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean turc care a prezentat la controlul de frontieră un document de călătorie eliberat de autoritățile germane aparținând altei persoane.

În data de 09.06.2015, în jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră, călătorind ca pasager al unui microbuz, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră un pașaport emis de autoritățile germane.
Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că persoana în cauză nu este una și aceeași cu cea din fotografia documentului prezentat, motiv pentru care au trecut la controlul amănunțit al bagajelor persoanei respective. Astfel, aceștia au descoperit  în buzunarul interior al unui sacou aflat într-o geantă de voiaj a bărbatului, un pașaport și o carte de identitate eliberate de autoritățile turcești pe numele de Murat E., având aplicată fotografia persoanei în cauză.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea și tenatativă de trecere ilegală a frontierei de stat.


Bancnotă de 100 de euro falsă descoperită la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit un cetăţean bulgar care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro.

În data de 10.06.2015, în jurul orei 03.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au fost sesizaţi de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean bulgar a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 100 de euro falsă.
În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii noştri, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul bulgar Biliana  K., în vârstă de 27 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice.
Femeia a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă şi că a primit-o ca rest în Bulgaria.
Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu