News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Patru migranţi irakieni descoperiţi pe malul fluviului Dunărea, în dreptul localității Desa

Patru migranţi irakieni descoperiţi pe malul fluviului Dunărea, în dreptul localității Desa


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – S.T.P.F. Dolj au descoperit la malul Dunării patru migranţi irakieni, cu vârste cuprinse între 12 și 34 de ani, care intenționau să intre ilegal în România.

În baza unor informații obținute la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj, duminică 16.08.2015, în jurul orei 10.30, s-a declanșat o acțiune specifică de combatere a migrației ilegale în care au fost cooptate efective din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Piscu Vechi și din cadrul Postului de Poliție Desa.

Cu această ocazie, pe malul fluviului Dunărea, în dreptul localității Desa au fost depistate și reținute patru persoane care nu iși justificau prezența în zonă. Persoanele au fost conduse la sediul S.T.P.F. Dolj pentru identificare, ocazie cu care s-a stabilit că sunt cetățeni irakieni cu vârste cuprinse între 12 și 34 de ani.

Aceștia au declarat că au traversat fluviul Dunărea, din Bulgaria, cu ajutorul unei ambarcațiuni de mici dimensiuni, condusă de o persoană ale cărei date de identitate nu le cunosc, plătind suma de 200 de dolari fiecare, cu intenția de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Migrantilor le-au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, aceştia fiind predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu