News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi cetăţeni sirieni ascunşi într-un camion, descoperiţi la frontiera de la Calafat

Doi cetăţeni sirieni ascunşi într-un camion, descoperiţi la frontiera de la Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit, ascunşi în compartimentul de marfă al unui camion, doi cetăţeni sirieni care platisera 20.000 de dolari pentru a ajunge ilegal în Suedia.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca Volvo, un cetăţean turc care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, saltele din Turcia pentru Suedia. 

Cu ocazia controlului specific, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a descoperit ascunse în compartimentul marfă, două persoane de sex masculin fără documente de identitate asupra lor.

În urma verificărilor efectuate împreună cu partea bulgară, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni sirieni, în vârstă de 22 respectiv 24 de ani. În cadrul cercetarilor preliminare, cei doi sirieni au declarat că în urmă cu două zile au fost urcaţi în camion, în Turcia, de o persoană pe care nu o cunosc si căreia i-au plătit suma de 20.000 de dolari, pentru a ajunge în Suedia. 

Conform protocolului comun româno – bulgar, mijlocul de transport, şoferul şi migranţii au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu