News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

T. Ionuţ 21 de ani din Ciupercenii Vechi, a fost prins cu un pistol deţinut ilegal

T. Ionuţ 21 de ani din Ciupercenii Vechi, a fost prins cu un pistol deţinut ilegal

Potrivit IPJ Dolj, în cursul zilei de ieri, în urma activităților specifice întreprinse de polițiști din cadrul Serviciului de Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase şi Poliţiei Calafat l-au identificat pe Ionuț T., de 21 de ani, din Ciupercenii Vechi, județul Dolj care deţinea ilegal un pistol neletal, din categoria celor supuse autorizării, cal.9 mm şi 3 cartuşe acustice, același calibru. 

În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că acesta a cumpărat şi introdus ilegal în România, în cursul lunii octombrie a 2015, arma şi muniţia. 

Polițiștii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală și continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată, arma şi cartuşele fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu