News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

A încercat să treacă ilegal frontiera ascuns în vagonul unui tren

A încercat să treacă ilegal frontiera ascuns în vagonul unui tren


Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au descoperit ascunsă sub o banchetă dintr-un tren Interregio o persoană de sex masculin care a încercat astfel să intre ilegal în ţară. 

Astfel, duminică, 27.12.2015, la ora 04.30, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – Vidin Feroviar a efectuat formalităţile de intrare în ţară pasagerilor dintr-un tren Interregio care circulă pe relaţia Sofia – Budapesta. 
Cu ocazia controlului specific, într-unul din vagoanele trenului a fost descoperită, ascunsă sub o banchetă, o persoană de sex masculin. 
Aceasta nu vorbea nici o limbă de circulaţie internaţională şi nu avea asupra sa documente de călătorie.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind preluată de autorităţile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun, după cum au anunţat reprezentanţii unităţii.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu