News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Şoferii băuţi la volan, traşi pe dreapta de poliţişti: unul dintre ei avea o alcoolemie de peste 1 la mie

Şoferii băuţi la volan, traşi pe dreapta de poliţişti: unul dintre ei avea o alcoolemie de peste 1 la mie


Şapte şoferi din judeţul Dolj au simţit pe pielea lor că alcoolul şi volanul au singur rezultat: permisul suspendat. Unul dintre ei avea o alcoolemie de peste 1 la mie.

Sancţiunile în judeţul Dolj au curs pe bandă rulantă în perioada 24-27 decembrie. Şoferii prinşi de oamenii legii în off-side au rămas fără permisul de conducere.

Un bărbat de 58 de ani din localitatea Rast a fost prins la volanului autoturismului ameţit bine. „În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat în vederea recoltării de probe biologice.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice“, a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Şapte conducători auto au fost prinşi băuţi la volan în perioada 24-27 decembrie.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu