News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prins la pescuit cu plase monofilament

Prins la pescuit cu plase monofilament


Poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F.Dolj au depistat un cetăţean român care pescuia pe fluviul Dunărea cu plase monofilament. 

În  ziua de 31.01.2016, ora 12.00, un echipaj din cadrul S.T.P.F.Dolj, aflat în misiune cu o ambarcaţiune din dotare în zona de competenţă, a depistat o persoană de sex masculin, Cristache P., în vârstă de 51 de ani, domiciliat pe raza judeţului Dolj, care introducea în apele fluviului Dunărea, cu ajutorul unei plute improvizate, un număr de patru setci monofilament.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că persoana în cauză nu este autorizată să desfăşoare activităţi de pescuit comercial şi de asemenea că folosea la pescuit plase interzise de lege.

Bunurile, în valoare totală de 100 de lei, au fost ridicate pe bază de dovadă de reţinere, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”pescuit comercial fără  autorizaţie de pescuit şi deţinere de plase tip monofilament”.

Foto:simbol
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu