Prins la pescuit cu plase monofilament


Poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F.Dolj au depistat un cetăţean român care pescuia pe fluviul Dunărea cu plase monofilament. 

În  ziua de 31.01.2016, ora 12.00, un echipaj din cadrul S.T.P.F.Dolj, aflat în misiune cu o ambarcaţiune din dotare în zona de competenţă, a depistat o persoană de sex masculin, Cristache P., în vârstă de 51 de ani, domiciliat pe raza judeţului Dolj, care introducea în apele fluviului Dunărea, cu ajutorul unei plute improvizate, un număr de patru setci monofilament.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că persoana în cauză nu este autorizată să desfăşoare activităţi de pescuit comercial şi de asemenea că folosea la pescuit plase interzise de lege.

Bunurile, în valoare totală de 100 de lei, au fost ridicate pe bază de dovadă de reţinere, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”pescuit comercial fără  autorizaţie de pescuit şi deţinere de plase tip monofilament”.

Foto:simbol

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.