Advertisement

Prins la vama Calafat cu pistol şi muniţie deţinute ilegal

Calafat News
marți, februarie 02, 2016 | 06:53 Last Updated 2016-02-02T04:53:55Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Calafat au depistat un cetăţean român care a încercat să introducă în ţară un pistol şi muniţie fără să aibă documentele legale. Oamenii legii au reţinut arma şi muniţia şi au întocmit dosar penal pe numele bărbatului.

Reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj au anunţat că sâmbătă, 30 ianuarie, ora 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism marca Volkswagen, cetăţeanul român Marius M., în vârstă de 48 ani. Cu ocazia controlului de frontieră, acesta le-a declarat oamenilor legii că a achiziţionat din Bulgaria un pistol cu gaz marca Ekol Special şi 50 de cartuşe calibru 9 mm pe care doreşte să le introducă în ţară, în scopul autoapărării. În urma cercetărilor, a rezultat că persoana în cauză nu deţine autorizaţie de introducere în ţară a armelor neletale supuse autorizării.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de frontieră doljeni au procedat la ridicarea pe bază de dovadă a pistolului cu gaz şi a cartuşelor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării”, după cum a precizat comisar-şef  Romică Ivănoiu, purtătorul de cuvânt al STPF Dolj.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Prins la vama Calafat cu pistol şi muniţie deţinute ilegal

Trending Now

Advertisement