News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prins la vama Calafat cu pistol şi muniţie deţinute ilegal

Prins la vama Calafat cu pistol şi muniţie deţinute ilegal


Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Calafat au depistat un cetăţean român care a încercat să introducă în ţară un pistol şi muniţie fără să aibă documentele legale. Oamenii legii au reţinut arma şi muniţia şi au întocmit dosar penal pe numele bărbatului.

Reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj au anunţat că sâmbătă, 30 ianuarie, ora 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism marca Volkswagen, cetăţeanul român Marius M., în vârstă de 48 ani. Cu ocazia controlului de frontieră, acesta le-a declarat oamenilor legii că a achiziţionat din Bulgaria un pistol cu gaz marca Ekol Special şi 50 de cartuşe calibru 9 mm pe care doreşte să le introducă în ţară, în scopul autoapărării. În urma cercetărilor, a rezultat că persoana în cauză nu deţine autorizaţie de introducere în ţară a armelor neletale supuse autorizării.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de frontieră doljeni au procedat la ridicarea pe bază de dovadă a pistolului cu gaz şi a cartuşelor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării”, după cum a precizat comisar-şef  Romică Ivănoiu, purtătorul de cuvânt al STPF Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu