News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Vitezomanii în atenția polițiștilor rutieri

Vitezomanii în atenția polițiștilor rutieri


Polițiști din cadrul Serviciul Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu formaţiunile rutiere de la poliţiile municipale Craiova, Băileşti şi Calafat, precum şi cei din cadrul formaţiunile rutiere de la poliţiile orăşeneşti, au organizat ieri o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 259 sancțiuni contravenționale de peste 25.000 de lei, dintre care 141 amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, totodată fiind reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 7 permise de conducere.

Un tânăr de 20 de ani, din Craiova, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Bucureşti din municipiu, cu viteza de 96 km/h, fără a purta centura de siguranţă şi nu avea asupra sa documentele personale. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu