News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

„Via Carpatia”, prin Calafat?

„Via Carpatia”, prin Calafat?

Mai multe state est-europene, printre care și România, vor să construiască împreună o axă rutieră care să lege Lituania de Bulgaria, conform unei declarații comune semnate joi, la Varșovia, potrivit Agerpres care citează AFP.

Şapte ţări au aderat la acest proiect. Este vorba de România, Lituania, Ungaria, Slovacia, Polonia, Ucraina și Turcia.

Nu a fost furnizată nicio cifră privind costul proiectului sau data la care va fi demarat. Semnatarii proiectului proiectului speră să obțină finanţare de la Uniunea Europeană pentru finanțarea sa.

Potrivit economica.net, ruta principală constă în construirea unei autostrăzi pe traseul Borş (la graniţa cu Ungaria, acolo unde trebuie să ajungă şi Autostrada Transilvania)-Oradea-Arad-Timişoara-Lugoj-Drobeta Turnu Severin-Vînju Mare-Calafat (la graniţa cu Bulgaria).O parte din autostradă deja există, între Arad şi Lugoj. Lungimea totală a autostrăzii este de 462 km.

sursa:jurnalulolteniei.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu