Programul spectacolelor de "Zilele Municipiului Calafat" - Ediţia a XXV-a

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Municipiul Calafat îmbracă, începând de joi, 5 mai şi până luni, 9 mai, straie de sărbătoare, pentru a-şi sărbători ziua, aflată la a XXV-a ediţie.  
Programul manifestărilor prilejuite de sărbătoarea “Zilele municipiului Calafat” este următorul: 

JOI (05.05.2016) 

11:00 – Deschiderea oficiala a festivitatilor prilejuite de Zilele Municipiului Calafat – locatie: fata Primariei Municipiului Calafat: -intonarea Imnului de Stat al Romaniei; -discurs primar.

12:00 – Inaugurarea Muzeului Taranesc si “Dolju-n Bucate”- expozitie de preparate traditionale romanesti. Participanti: Calafat, Dabuleni, Urzicuta, Pielesti,Ghidici,Maglavit,Desa Asociatia Vlahilor din Bulgaria. Locatia: Biblioteca Municipala – Filiala Calafat ( fosta sala cinema)

12:40 - Sesiune de referate – “Ziua Independenta- Ziua Orasului Calafat” Prof. coordinator Calangiu Marius Elevi din clasele a IX-a C si IX-a D LICEUL TEORETIC INDEPENDENTA CALAFAT

19:00 –Deschiderea momentului folkloric cu Ansamblul “Rozele Calafatului” Ansamblul “Ropota” Ciupercenii Noi Ansamblul “Calusarii “Ciupercenii Noi Ansamblul “Craitele “Maglavit Ansamblul “Alunelul”Pielesti Ansamblul “Zdravec”Kapitanovtsi Bulgaria

21: 00 – SANDA ARGINT 

VINERI (06.05.2016) 

12:00 -“Cross-ul Sanatatii” care se va desfasura cu elevii unitatilor de invatamant din municipiul Calafat.

12:30 – Expozitie personala-vernisaj Emil Pascalau Cetatean de onoare al municipiului Calafat– Milan Anghelov Cosoveanu- poet din Bulgaria

12:40 -Club de dezbateri-“Independenta-trecut-prezent” Prof. coordonator Teodorescu Magdalena Elevi din clasele IX-XI LICEUL TEORETIC INDEPENDENTA CALAFAT

13:00 – Competitii sportive de fotbal intre institutiile si scolile din municipiul Calafat – locatie : Stationul Municipal “Dunarea” Calafat.

18:00 – Ansamblul “Brauletul”Ghidici Ansamblul “Rozele Calafatului”

20:00Seara traditional Olteneasca in compania artistilor : 

  • Constantin Enceanu; 
  • Cristian Banateanu; 
  • Nelu Bitana; 
  • Paula Butusina;
  • Manuela Motocu 


SÂMBĂTĂ (07.05.2016) 

10:00 – Primirea oficialitatilor de la Consiliul Judetean Dolj, Institutia Prefectului Dolj, de la partidele politice din Municipiul Calafat si de la organizatiile judetene, precum si a invitatilor din Vidin – Bulgaria , Zajecar – Serbia, Duiven – Olanda, etc. la sediul Primariei.

11:00 – Concurs interjudetean de matematica “Zona 0” Locatie: Scoala “Constantin Gerota”- filiala Calafat a Societatii de stiinte matematice din Romania

18:00 – Clubul Veselje din Bulgaria: Muzica si dansuri populare

18:30 – Casa de Cultura Dunavtsi: Muzica si dansuri populare

21:00Spectacol muzica usoara sustinut de “ Lidia Buble ” in Centrul Civic din municipiul Calafat. 

DUMINICĂ (08.05.2016) 

19:00 Muzică şi dansuri moderne cu trupa de copii “PINKY” din Calafat.
20:00 Formația locala “Scream N Shout” – dans modern.
20:30  Recital Alex Besnea.
21:30  Recital trupa Holograf.

LUNI (09.05.2016) 

11:00 – Depunere coroane Monumentul Independentei din Calafat cu ocazia zilei de 9 mai – Ziua Independentei de Stat a Romaniei.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.