Cinci irakieni ascunşi într-un microbuz, depistaţi la P.T.F. Calafat FOTO VIDEO

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat cinci cetăţeni irakieni care încercau să intre ilegal în România, ascunşi într-un spaţiu special amenajat în interiorul unui microbuz condus de un cetăţean bulgar. Şoferul şi cei cinci cetăţeni irakieni au fost predaţi autorităţilor bulgare, în vederea continuării cercetărilor.


În data de 11.08.2016, în jurul orei 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul bulgar Georgiev K., în vârstă de 34 ani, la volanul unui microbuz marca Iveco, fără încărcătură.

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit în spatele scaunului şoferului, un perete dublu. În compartimentul special amenajat au fost descoperite, ascunse, cinci persoane de sex masculin.


În cadrul cercetărilor preliminare, s-a stabilit că persoanele în cauză, care nu aveau documente de călătorie asupra lor, sunt cetăţeni irakieni, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani.

Aceștia au declarat că au plecat din țara de origine și au trecut ilegal în Turcia, apoi în Bulgaria, unde au fost preluați de cetățeanul bulgar Georgiev K., care i-a ascuns în microbuz, contra sumei de 5.000 de euro, pentru a-i transporta în Germania.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, şoferul bulgar şi cei cinci migranţi au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.