News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Urmărit internaţional prin la SPF Calafat

Urmărit internaţional prin la SPF Calafat


Potrivit IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 19:00, poliţişti din cadrul SPF Calafat l-au depistat pe G.ELVIS, 26 de ani, din Rîmnicu Vîlcea, judeţul Vîlcea pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă, fiind pus în urmărire la nivel internaţional. 

Tânărul a fost preluat de poliţişti din cadrul Poliţiei Calafat şi predat unei escorte a Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj care l-a prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, astfel că pe numele său a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Curţii de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare şi demarării procedurilor de extrădare. G.ELVIS a fost introdus în arestul IPJ Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu