Arest prelungit pentru doljeanul acuzat de loviri cauzatoare de moarte

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Magistraţii Tribunalului Dolj au prelungit, luni, cu încă 30 de zile, măsura arestării preventive faţă de doljeanul de 30 de ani, din comuna Desa, care a bătut un localnic în vârstă de 50 de ani, după ce s-au certat, victima decedând în locuinţa sa. Autopsia, efectuată pe 16 iulie a.c., a scos la iveală faptul că decesul s-a datorat loviturilor primite, astfel că tânărul este încarcerat pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. 

Reamintim că Ion Georgian Frumuşelu, în vârstă de 30 de ani, din comuna Doljeană Desa, a fost arestat pentru 30 de zile în baza mandatului emis pe numele său de Tribunalul Dolj pe 17 iulie a.c., sub acuzaţia de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţiştii din comuna Desa au fost anunţaţi sâmbătă, 16 iulie a.c., că s-a făcut autopsia în cazul lui Radu Ilea, de 50 de ani, din localitate, găsit decedat la locuinţa sa, medicii legişti stabilind că moartea victimei a fost violentă, ca urmare a unor leziuni suferite prin lovire. În aceste condiţii au fost anunţaţi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind demarată o anchetă pentru a se stabili circumstanţele în care victima şi-a pierdut viaţa.

În urma cercetărilor efectuate de echipa complexă formată din poliţişti şi procurori criminalişti s-a stabilit faptul că joi, 14 iulie a.c., în jurul orei 15.30, victima, cunoscută cu viciul alcoolului, a avut o dispută cu Ion Georgian Frumuşelu. Cei doi s-au certat în stradă, în faţa locuinţei lui Ilea, iar după ce victima l-a tot înjurat, Frumuşelu l-a luat la bătaie. Radu Ilea a fost transportat la Spitalul Municipal Calafat după altercaţie, însă a refuzat internarea şi a revenit la domiciliu, unde a murit în noaptea de joi spre vineri.

După ce au primit raportul preliminar al medicilor legişti, care au stabilit că există o legătură de cauzalitate între deces şi loviturile primite, anchetatorii l-au reţinut pe Frumuşelu pentru 24 de ore, sâmbătă după-amiază, iar duminică a fost arestat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj continuă cercetările în acest caz, astfel că au cerut instanţei prelungire măsurii arestării preventive faţă de inculpat. Luni, 8 august a.c., judecătorii de la Tribunalul Dolj au admis propunerea, astfel că bărbatul rămâne, în continuare, în spatele gratiilor:

„Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj. Dispune prelungirea arestării preventive a inculpatului Frumuşelu Ion Georgian pe o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 16.08.2016, până la data de 14.09.2016, inclusiv. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa din Camera de Consiliu de la 08 august 2016”, se arată în încheierea de şedinţă a instanţei.

sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.