Cal salvat de pompierii calafeteni dintr-un canal

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj anunţă că, în data de 25 septembrie, ora 18.04, Detaşamentul Pompieri Calafat a fost solicitat să intervină în municipiul Calafat, pe raza DJ 553 pentru salvarea unui cal căzut într-un canal cu adâncimea de aproximativ 3 metri. În urma intervenţiei pompierilor, animalul a fost salvat şi înapoiat proprietarului.

În data de 24.09.2016, ora 23:14, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la plantele furajere în gospodăria lui Marian E., din loc. Moţăţei, sat Dobridor. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul era propagat şi la furajele vecinului, depozitate în imediata apropiere. În urma incendiului au ars aprox. 30000 kg plante furajere. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului o flacără (acţiune intenţionată)

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:
– descarcerare – 3
– asistenţă medicală de urgenţă aeriană – 3
– asistenţă medicală de urgenţă – 38
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M) – 11 intervenţii.
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 1 intervenţie.
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 4 intervenţii.
Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 2 intervenţii.
Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 11 intervenţii.
Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 7 intervenţie.
Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 2 intervenţie.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.