News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cal salvat de pompierii calafeteni dintr-un canal

Cal salvat de pompierii calafeteni dintr-un canal


Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj anunţă că, în data de 25 septembrie, ora 18.04, Detaşamentul Pompieri Calafat a fost solicitat să intervină în municipiul Calafat, pe raza DJ 553 pentru salvarea unui cal căzut într-un canal cu adâncimea de aproximativ 3 metri. În urma intervenţiei pompierilor, animalul a fost salvat şi înapoiat proprietarului.

În data de 24.09.2016, ora 23:14, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la plantele furajere în gospodăria lui Marian E., din loc. Moţăţei, sat Dobridor. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul era propagat şi la furajele vecinului, depozitate în imediata apropiere. În urma incendiului au ars aprox. 30000 kg plante furajere. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului o flacără (acţiune intenţionată)

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:
– descarcerare – 3
– asistenţă medicală de urgenţă aeriană – 3
– asistenţă medicală de urgenţă – 38
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M) – 11 intervenţii.
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 1 intervenţie.
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 4 intervenţii.
Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 2 intervenţii.
Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 11 intervenţii.
Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 7 intervenţie.
Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 2 intervenţie.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu