News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Peste 700 flacoane cu parfum, susceptibile a fi contrafăcute, confiscate la PTF Calafat

Peste 700 flacoane cu parfum, susceptibile a fi contrafăcute, confiscate la PTF Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, în compartimentul marfă al unui autocamion, peste 700 flacoane cu parfum inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetăţean român a încercat să le introducă ilegal în ţară.  

 În data de 14.11.2016, ora 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român  Marius B., în vârstă de 54 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Braşov, la volanul unui autocamion înmatriculat în România.

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit  în compartimentul marfa 735 flacoane de parfum, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute. Conducătorul auto a declarat că bunurile îi aparţin, dar nu deţine documente de provenienţă sau certificate de calitate pentru acestea.

Produsele, în valoare de 220.500  lei, dacă ar fi originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, faptă prevăzută  şi pedepsită de art. 90, alin.1, lit b din Legea 84/1998, anunţă reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu