News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prins după ce a dat o spargere la o locuinţă din Maglavit

Prins după ce a dat o spargere la o locuinţă din Maglavit

O femeie de 72 de ani, din comuna doljeană Maglavit, a rămas fără mai multe bunuri pe care le ţinea în beciul locuinţei dar şi în casă, în noaptea de 13 spre 14 noiembrie. 

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate l-au depistat, ieri, pe presupusul autor al furtului, un tânăr de 24 de ani din Maglavit. Acesta a reuşit să sustragă 20 de litri de vin, un radiocasetofon, un pick-up şi un sac de făină grâu, creându-i femeii un prejudiciu de aproximativ 560 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de aproximativ 45%. Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru furt calificat.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu