Prins după ce a dat o spargere la o locuinţă din Maglavit

O femeie de 72 de ani, din comuna doljeană Maglavit, a rămas fără mai multe bunuri pe care le ţinea în beciul locuinţei dar şi în casă, în noaptea de 13 spre 14 noiembrie. 

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate l-au depistat, ieri, pe presupusul autor al furtului, un tânăr de 24 de ani din Maglavit. Acesta a reuşit să sustragă 20 de litri de vin, un radiocasetofon, un pick-up şi un sac de făină grâu, creându-i femeii un prejudiciu de aproximativ 560 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de aproximativ 45%. Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru furt calificat.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.