News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Bulgar urmărit internaţional pentru omor prins la P.T.F. Calafat

Bulgar urmărit internaţional pentru omor prins la P.T.F. Calafat

Aseară, în jurul orei 23.00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au preluat sub escortă de la P.C.T.F Calafat, sensul de intrare în țară, pe S. Georgiev, în vârstă de 55 de ani, persoană cu dublă cetăţenie bulgară şi rusă. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Bulgaria au emis un mandat european de arestare pentru comiterea unei infracţiuni de omor.

Bărbatul a fost prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care au emis pe numele acestuia o ordonanță de reținere pentru 24 ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu