News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean bulgar prins cu peste 1000 pachete de ţigări de contrabandă

Cetăţean bulgar prins cu peste 1000 pachete de ţigări de contrabandă


Potrivit IPJ Dolj, ieri, 12 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au fost sesizaţi telefonic de către lucrătorii din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Craiova cu privire la faptul că, în zona Punctului de Trecere al Frontierei Calafat a fost identificat un  cetăţean bulgar, de 54 ani, din localitatea Lom, Bulgaria, care conducea pe sensul de intrare în Romania o autoutilitară şi transporta mai multe pachete de ţigarete fără marcaje fiscale româneşti.

Poliţiştii doljeni s-au deplasat la faţa locului, iar în urma controlului efectuat, oamenii legii au descoperit, ascunse în diverse compartimente ale autoutilitarei, 1026 pachete (20.520 ţigarete) fără timbru fiscal românesc. Țigaretele dar şi autoutilitara au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu