Cetăţean bulgar prins cu peste 1000 pachete de ţigări de contrabandă

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Potrivit IPJ Dolj, ieri, 12 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au fost sesizaţi telefonic de către lucrătorii din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Craiova cu privire la faptul că, în zona Punctului de Trecere al Frontierei Calafat a fost identificat un  cetăţean bulgar, de 54 ani, din localitatea Lom, Bulgaria, care conducea pe sensul de intrare în Romania o autoutilitară şi transporta mai multe pachete de ţigarete fără marcaje fiscale româneşti.

Poliţiştii doljeni s-au deplasat la faţa locului, iar în urma controlului efectuat, oamenii legii au descoperit, ascunse în diverse compartimente ale autoutilitarei, 1026 pachete (20.520 ţigarete) fără timbru fiscal românesc. Țigaretele dar şi autoutilitara au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.