Ploi abundente, după caniculă

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

În Dolj a plouat consistent, încă de duminică seară, dar şi pe parcursul zilei de ieri, pe toată întinderea judeţului.


Potrivit reprezentanţilor Administraţiei Bazinale de Apă Jiu, cantităţile de precipitaţii înregistrate pe teritoriul judeţului Dolj până ieri după-amiază, în jurul orei 16.00, au fost: Craiova – 70,8 l/mp, Băileşti – 39,2 l/mp, Bechet – 87,6 l/mp şi Calafat – 30,8 l/mp.

Deşi neînsoţite de alte perturbări, specifice ploilor de vară, izolat s-au înregistrat şi câteva situaţii în care pompierii au fost nevoiţi să intervină cu operativitate.

Astfel, au evacuat apa din parcarea centrului comercial Selgros, dar şi dintr-o gospodărie din comuna Cârcea, şi au înlăturat doi copaci căzuţi pe strada „Ion Maiorescu” şi în centru, în spatele Farmaciei 3 F din Craiova, care au avariat câteva autoturisme.

În plus, 2.682 de consumatori din Craiova, Filiaşi, Maglavit, Melineşti şi Calafat au rămas fără energie electrică, echipele CEZ lucrând la remedierea deficienţelor. Precipitaţiile abundente căzute, în debutul lunii lui cuptor, rezolvă parţial deficitul de umiditate din sol şi întremează culturile agricole afectate de secetă.

Rari sunt anii calendaristici în care să se înregistreze asemenea precipitaţii în luna iulie.

sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.