Advertisement

"ZILELE ORAŞULUI DĂBULENI " 18-20 AUGUST 2017

Calafat News
duminică, august 13, 2017 | 12:13 Last Updated 2017-08-13T09:13:00Z

Te aşteptăm în perioada 18 august - 20 august 2017 la " ZILELE ORAŞULUI DĂBULENI"!

În cele trei zile de sărbătoare, atmosfera de pe Platforma de desfacere a produselor agricole din Dăbuleni va fi intretinută de artişti de renume, de muzică, joc şi voie bună.
Vă promitem un weekend plin de distracţe! 

Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, topogane gonflabile și carusele, iar pentru părinți organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și  grătare încinse la maxim pline de bunatati ce-ti fac cu ochiul și stropite cu bere rece din belșug.

Pe lângă toate aceste surprize, vom aduce pentru voi zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmale, cărnuri afumate, cozonaci, , vinuri, diversitatea de brânzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual de meşteri populari, a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.

Ziua de vineri, 18 august, va debuta cu multe surprize pentru tineret si nu numai: DJ Killer si Mc Darius vor incinge atmosfera de pe platou cu o seara de clubbing, muzica buna si multe surprize pentru cei ce ne vor trece pragul.

Sambata,19 august vom avea parte de foarte multe surprize: intalnirea cu fii si fiicele satului, parada portului popular, urmate de un regal folcloric alaturi de indragitii interpreti Maria Ghinea si Constantin Enceanu. Seara vom avea doua recitaluri deosebite: talentatul DORIAN POPA si frumoasa cantareata CORINA.

Si ziua de duminica va fi una speciala, cu numeroase daruri pentru toata lumea: Mirela Zisu, Maria Rotaru, Nicu Dumitrica, Victorita Lacatusu ne vor incanta cu folclorul autentic romanesc, dupa care vom petrece impreuna cu TRUPA  DATINA, seara fiind incheiata cu un show si recital de exceptie What's Up!
Asadar, va asteptam cu mic, cu mare, pentru a sarbatori si pentru a ne bucura impreuna!

 Vă aşteptam din 18 până în 20 august pe Platforma de desfacere a produselor agricole Dăbuleni. Eveniment prezentat de Primaria Orasului Dabuleni si  Autentic Events.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • "ZILELE ORAŞULUI DĂBULENI " 18-20 AUGUST 2017

Trending Now

Advertisement