Autoturism căutat de autorităţile din Danemarca, descoperit la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au depistat un cetăţean bulgar care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca Audi Q3, în valoare 100.000 de lei, căutat pentru confiscare de autorităţile din Danemarca.


În data de 01.04.2018, ora 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetățeanul bulgar M.S., în vârstă de 38 de ani, la volanul unui autovehicul marca Audi Q3, înmatriculat în Danemarca, an de fabricaţie 2013.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează în bazele de date ca fiind ”bun căutat pentru confiscare”  alertă introdusă de autorităţile din Danemarca în data de 30.01.2018.

Față de cele constatate, cetăţeanul bulgar a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că mijlocul de transport se afla în atenţia autorităţilor.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de 100.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj  până la finalizarea cercetărilor.

sursa / politiadefrontiera.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.