News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autoturism căutat de autorităţile din Danemarca, descoperit la P.T.F. Calafat

Autoturism căutat de autorităţile din Danemarca, descoperit la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au depistat un cetăţean bulgar care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca Audi Q3, în valoare 100.000 de lei, căutat pentru confiscare de autorităţile din Danemarca.


În data de 01.04.2018, ora 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetățeanul bulgar M.S., în vârstă de 38 de ani, la volanul unui autovehicul marca Audi Q3, înmatriculat în Danemarca, an de fabricaţie 2013.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează în bazele de date ca fiind ”bun căutat pentru confiscare”  alertă introdusă de autorităţile din Danemarca în data de 30.01.2018.

Față de cele constatate, cetăţeanul bulgar a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că mijlocul de transport se afla în atenţia autorităţilor.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de 100.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj  până la finalizarea cercetărilor.

sursa / politiadefrontiera.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu