Autoturism căutat de autorităţile din Danemarca, descoperit la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au depistat un cetăţean bulgar care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca Audi Q3, în valoare 100.000 de lei, căutat pentru confiscare de autorităţile din Danemarca.


În data de 01.04.2018, ora 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetățeanul bulgar M.S., în vârstă de 38 de ani, la volanul unui autovehicul marca Audi Q3, înmatriculat în Danemarca, an de fabricaţie 2013.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează în bazele de date ca fiind ”bun căutat pentru confiscare”  alertă introdusă de autorităţile din Danemarca în data de 30.01.2018.

Față de cele constatate, cetăţeanul bulgar a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că mijlocul de transport se afla în atenţia autorităţilor.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de 100.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj  până la finalizarea cercetărilor.

sursa / politiadefrontiera.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.