Advertisement

Reţinut de poliţişti pentru distrugere prin incendiere

Calafat News
vineri, octombrie 26, 2018 | 14:48 Last Updated 2018-10-26T12:01:33Z
foto / arhiva
În cursul zilei de ieri, 25 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 40 de ani, din localitate, bănuit de săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi, în noaptea de 18 octombrie a.c., cu privire la faptul că, la o locuinţă (str. Gheorghe Doja) din localitate, a izbucnit un incendiu. Focul a fost stins cu rapiditate, acesta afectând doar două ferestre ale unui imobil, precum şi contorul de electricitate.

Din primele verificări efectuate de poliţişti, au rezultat indicii care au condus la ipoteza că incendiul ar fi fost provocat în mod intenţionat, de către persoane necunoscute, prin aruncarea unei substanţe inflamabile în zona pervazului celor două ferestre. Astfel, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere, demarând cercetările în vederea identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor vinovate.

În urma probelor administrate până în prezent, poliţiştii au identificat un bărbat de 40 de ani, din Calafat, bănuit că ar fi pornit incendiul pentru a provoca prejudicii familiei care locuia în respectiva casă.

Ieri, 25 octombrie, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Reţinut de poliţişti pentru distrugere prin incendiere

Trending Now

Advertisement