News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetățean libanez cu documentul fratelui, depistat la P.T.F. Calafat

Cetățean libanez cu documentul fratelui, depistat la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat un cetăţean libanez care a încercat să intre ilegal în România, folosindu-se de paşaportul fratelui lui, cu intenția de a ajunge în Germania.

În data de 26.10.2018, în jurul orei 05.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-I.T.P.F.Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean grec la volanul unui autoturism marca Renault, având ca pasager un bărbat care s-a legitimat cu un paşaport eliberat de autorităţile din Liban şi un permis de şedere grecesc.

Cu ocazia verificării documentelor de călătorie, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a constatat că persoana care s-a legitimat cu documentul libanez nu este una şi aceeaşi cu cea din paşaportul si permisul de rezidenţă prezentate pentru control, motiv pentru care a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări.

În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au descoperit, în urma controlului efectuat asupra bagajelor pasagerului, un pașaport eliberat de autorităţile din Liban, valabil, în care era aplicată o viză emisă de autoritățile din Bulgaria. Astfel, colegii noștri au stabilit că persoana în cauză este cetățeanul libanez, H.K., în vârstă de 42 de ani, iar pașaportul găsit în bagaje îi aparţine.

Față de cele constatate, bărbatul a declarat că documentele prezentate la control îi aparţin fratelui său și a recurs la această metodă pentru că dorea să ajungă în Germania dar a considerat că va putea tranzita mai ușor frontiera dintre România și Ungaria cu un permis de rezidentă grecesc, în detrimentul vizei emise de autoritățile din Bulgaria.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, aceasta a fost preluată de către autoritățile bulgare.

sursa / politiadefrontiera.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu