Cetățean libanez cu documentul fratelui, depistat la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat un cetăţean libanez care a încercat să intre ilegal în România, folosindu-se de paşaportul fratelui lui, cu intenția de a ajunge în Germania.

În data de 26.10.2018, în jurul orei 05.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-I.T.P.F.Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean grec la volanul unui autoturism marca Renault, având ca pasager un bărbat care s-a legitimat cu un paşaport eliberat de autorităţile din Liban şi un permis de şedere grecesc.

Cu ocazia verificării documentelor de călătorie, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a constatat că persoana care s-a legitimat cu documentul libanez nu este una şi aceeaşi cu cea din paşaportul si permisul de rezidenţă prezentate pentru control, motiv pentru care a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări.

În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au descoperit, în urma controlului efectuat asupra bagajelor pasagerului, un pașaport eliberat de autorităţile din Liban, valabil, în care era aplicată o viză emisă de autoritățile din Bulgaria. Astfel, colegii noștri au stabilit că persoana în cauză este cetățeanul libanez, H.K., în vârstă de 42 de ani, iar pașaportul găsit în bagaje îi aparţine.

Față de cele constatate, bărbatul a declarat că documentele prezentate la control îi aparţin fratelui său și a recurs la această metodă pentru că dorea să ajungă în Germania dar a considerat că va putea tranzita mai ușor frontiera dintre România și Ungaria cu un permis de rezidentă grecesc, în detrimentul vizei emise de autoritățile din Bulgaria.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, aceasta a fost preluată de către autoritățile bulgare.

sursa / politiadefrontiera.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.