News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

232 de sticle cu alcool descoperite în cabina unui camion, la P.T.F. Calafat

232 de sticle cu alcool descoperite în cabina unui camion, la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit 232 de sticle cu alcool în cabina unui camion, pe care un cetăţean lituanian a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 16.11.2018, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion marca DAF, cetăţeanul lituanian C.M., în vârstă de 37 de ani.


Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul cabinei și în lăzi de scule, cantitatea de 232 sticle cu alcool a câte un litru - 106 litri Brandy Lord, 42 litri  whisky Savoy, 72 litri whisky Black Ram, 12 litri vodcă Flirt, toate sticlele având aplicat timbru fiscal din R. Bulgaria.

La cercetări, şoferul autocamionului a declarat că a cumpărat alcoolul din Bulgaria, fără a cunoaşte că această cantitate intră sub regimul codului fiscal românesc.

Toată cantitatea de alcool, a cărei valoare pe piață se ridică la suma totală de 18.560 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.


Poliţiştii de frontieră au sesizat Autoritatea Vamală, care a reținut întreaga cantitate de alcool, aplicându-i persoanei în cauză o amendă contravențională în valoare de 20.000 lei, conform prevederilor art. 449, alin. 2, lit. j din Legea 227/2015, privind Codul Fiscal al României.

sursa / politiadefrontiera.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu