232 de sticle cu alcool descoperite în cabina unui camion, la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit 232 de sticle cu alcool în cabina unui camion, pe care un cetăţean lituanian a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 16.11.2018, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion marca DAF, cetăţeanul lituanian C.M., în vârstă de 37 de ani.


Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul cabinei și în lăzi de scule, cantitatea de 232 sticle cu alcool a câte un litru - 106 litri Brandy Lord, 42 litri  whisky Savoy, 72 litri whisky Black Ram, 12 litri vodcă Flirt, toate sticlele având aplicat timbru fiscal din R. Bulgaria.

La cercetări, şoferul autocamionului a declarat că a cumpărat alcoolul din Bulgaria, fără a cunoaşte că această cantitate intră sub regimul codului fiscal românesc.

Toată cantitatea de alcool, a cărei valoare pe piață se ridică la suma totală de 18.560 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.


Poliţiştii de frontieră au sesizat Autoritatea Vamală, care a reținut întreaga cantitate de alcool, aplicându-i persoanei în cauză o amendă contravențională în valoare de 20.000 lei, conform prevederilor art. 449, alin. 2, lit. j din Legea 227/2015, privind Codul Fiscal al României.

sursa / politiadefrontiera.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.