Advertisement

Microbuz căutat de autorităţile din Italia, descoperit la P.T.F. Calafat

Calafat News
luni, noiembrie 12, 2018 | 13:17 Last Updated 2018-11-12T11:17:43Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj au depistat un cetăţean bulgar, care conducea un microbuz marca Iveco, căutat de autorităţile din Italia.

În data de 10.11.2018, în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul bulgar  H.S., în vârstă de 55 de ani, la volanul unui microbuz marca Iveco Daily, an de fabricație 2012.

În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că microbuzul figurează în bazele de date ca fiind ”bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Italia în data de 29.12.2017.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul bulgar a declarat că a cumpărat microbuzul în schimbul sumei de 3.000 euro şi nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport era căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar microbuzul, în valoare de 20.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.

sursa / politiadefrontiera.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Microbuz căutat de autorităţile din Italia, descoperit la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement