News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autoutilitară mistuită de flăcări, la Moţăţei

Autoutilitară mistuită de flăcări, la Moţăţei


Un incendiu violent a izbucnit la o autoutilitară, în comuna doljeană Moţăţei. La faţa locului a intervenit Detaşamentul Pompieri Calafat cu o autospecială, însă nu au mai putut salva nimic din autovehicul. Acesta a ars în totalitate.

Potrivit pompierilor doljeni, cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul incendiului.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

În dat de 07.11.2018, ora 10.18, Detaşamentul de Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la încărcătura unui autotren, pe raza com. Cetate.

 În urma incendiului a ars aprox. 2 mc lemne pentu foc din încărcătura autotrenului. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza scântei de la eşapamentul autotrenului. 
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu