News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean camerunez, depistat cu document francez la P.T.F. Calafat

Cetăţean camerunez, depistat cu document francez la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat un cetățean camerunez care a încercat să intre ilegal în România,  folosindu-se de cartea de identitate franceză care apaţinea altei persoane. 

În data de 01.12.2018, în jurul orei 07:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F.Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind ca pasager într-un microbuz, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate eliberată de autoritățile din Franța.

Procedând la verificarea documentului de călătorie, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a efectuat verificări suplimentare deoarece a avut suspiciuni cu privire la fotografia cărții de identitate prezentată de pasager, existând diferenţe de fizionomie faţă de bărbatul prezent în punct. Astfel, s-a constatat că persoana respectivă nu este una şi aceeaşi cu cea din cartea de identitate prezentată la control.

La cercetări, s-a stabilit că bărbatul este cetățean camerunez, în vârstă de 18 ani, iar acesta a declarat că dorea să ajungă în Franţa. De asemenea, tânărul a menționat că a recurs la această metodă pentru faptul că nu deţinea documente de călătorie.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, acesta a fost preluat de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu